perjantai 19. joulukuuta 2008

vihdoinkiiiiin!! ;D

voielämähihhiioivoiiih

kuulin äsken, ettei yksi tuttuni P enää ehkä seurustele erään Herra A:n kanssa! :D:D:DDDDDDDD

JESS!!!

<3_3>Voin kertoo, et olin sillon kesällä ihan lovena tähän kyseiseen yksilöön ja ihastuin ensi silmäyksellä.. Harmitti ihan kauheesti, kun piti vaan haaveilla hänestä salaa ja seurata vierestä parin tekemisiä aina, jos satuttiin yhteisiin bailuihin.. Saatto olla että A hieman tajuskin, et oisin ollu kiinnostunu hieman hänestä tai sit hän piti mua kaverina. Jossain vaiheessa munkin ihastus jo laimeni ja A oli lähestulkoon pelkkä kaveri enää..

Mutta nyt... ;> hih, en voi mitään sille, että se vanha ihastus heräsi uudelleen henkiin.. Tosin eihän me Aan kanssa enää nähä, kun ei oo sit yhteisiä tuttuja, kun tuskin exänsä kanssa samoissa bailuissa enää käy, eikä samoissa baareissa kyl muutenkaan kuin minä..

Huomenna ois yhet bailut, jonne luulin myös Herra A:n ja tuttuni tulevan, mutta sitten jutellessani Kaverini Jiin kanssa, kävi ilmi, että P:llä on kai joku uusi mies kuvioissa. En kyllä itte aatellu kauheesti juhlistaa, kun pitää mennä sunnuntainaki töihin. Kaverini Turkulainenkin on nyt tullu tänne ja lupasin pari viikkoa sitten lähteä hänen kanssaan myös baariin... Mutta en ole nyt jutellut yhtään hänen kanssaan ja voi olla ettei hänkään muista enää tuota. Ehkä jos baarissa sitten näkisi häntä.

Mulle jäi mieleen tässä ehkä kuukauden takainen ilta, kun oltiin kaverini Pollen luona alottelemassa, kun hän palas takasin briteistä suomeen =) Herra A ja P oli kans siellä. Jäätiin hetkeks parsille tupakalle kahestaan ja vaihettiin muutama sana koulusta.. "joku saa susta hyvä vaimon" sanoi A mulle, kun kerroin mitä alotinkaan opiskelee nyt.. Voitte varmaan arvata, mitä mä mielessäni ajattelin tuon kuullessani. (eka et vitut, musta kenenkään vaimoo varmaan tuu,, mut jos tulee niin voisin olla sun vaimos....)

Toivon, että näkisin hänet huomenna - ihan vaan kaverina. Ois hauska jutella, kun hän on yksi harvoista jätkistä, joiden kaa pystyn keskustelee kaverina kunnolla :)

ps. oli muuten odotettavissa, ettei P:n ja A:n juttu tuu kestää ikuisuuksia, kun P:llä on ollu tapana vaihtaa miestä aika usein,, Hän ei oikein oo tykänny vakavia suhteita perustaa.. Tää n. ½ vuotta oli häneltä jo tosi kauan. A taas ei harrasta lyhyitä suhteita ollenkaan ja hänelle tää samainen aika oli varmaan lyhyin suhde, mitä hänellä on ollu.. (mun kanssa sekin ennätys menis rikki.. veikkaisin itte kestoks paria kuukautta, kun en oo seukkavaa tyyppiä lainkaan... enpä kyl oo tavannutkaan "sitä oikeaa"..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Välillä tullut mietittyä, että mahtaakohan kukaan lueskella tätä blogiani, jota kirjoitan lähinnä selkeyttääkseni asioita itselleni ja muistaakseni elämäni sumuisten vuosien tapahtumat mahdollisesti myöhemminkin..