tiistai 12. maaliskuuta 2013

Suositellaan hopottajia!

Tule sinäkin mukaan Hopottajat-suosittelupalvelun toimintaan. Hopottajana pääset testaamaan uutuustuotteita ja antamaan niistä arvostelua ja suositteluja eteenpäin. Voit esimerkiksi jättää suositteluviestejä facebookiin, twitteriin, blogiisi tai "hopottaa" ihan kasvotusten ystävillesi ja tuttavillesi.

Itse olen ollut hopottajissa alle puoli vuotta mukana ja olen jo päässyt kolmeen kampaajaan testaamaan tuotteita. Tällä hetkellä testaan Atrian itämaisia mikroaterioita sekä arpien häivytykseen tarkoitettua Bio-oil-öljyä. Testaaminen ei maksa mitään eli saat testituotteet ihan ilmaiseksi! :)

Klikkaa linkkiä ja rekisteröidy mukaan alla olevan linkin kautta!

http://www.hopottajat.fi/rekisteroidy?id=10132&sha=4b4ba8db78be57ac48dd097da66fefce72d2b8bb






Rekisteröityä voi myös Hopottajien nettisivun www.hopottajat.fi kautta, mutta silloin toivoisin sinun lisäävän rekisteröitymistietoihisi suosittelukoodin HOP10132, jotta selviäisi mitä kautta olet alunperin innostunut rekisteröitymään hopottajiin ja kuullut toiminnasta ensimmäistä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Välillä tullut mietittyä, että mahtaakohan kukaan lueskella tätä blogiani, jota kirjoitan lähinnä selkeyttääkseni asioita itselleni ja muistaakseni elämäni sumuisten vuosien tapahtumat mahdollisesti myöhemminkin..